GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Povel Ramel hyllades under allsång i Norra Möckleby

En hyllning till Povel Ramel var huvudnumret när Norra Möckleby hembygdsförening anordnade allsångskväll för tionde gången.
Publicerad 25 juli 2022

Musikerna som ledde sången var Håkan Janson, Inger Björkman, Johan Olstam, Molly Fagergren och Bo Wannefors.

Huvudansvar för kvällen hade Håkan Janson som både ledde allsången och bjöd på solosång. Sjöng solo gjorde också Inger Björkman och Molly Fagergren men kvällens mest bejublade framträdande stod sexårige Elliot för. Stående på en stol ledde han publiken i "Far jag kan inte få upp min kokosnöt" med entusiasm och bravur.

Hembygdsföreningens sommarprogram avslutas den fjärde augusti med en promenad på Dörby gravfält där kultursamordnaren Emma Rydnér berättar om Ölands järnålder.

Allsång i Norra Möckleby.
Allsång i Norra Möckleby.
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.