Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Södra Öland presenterar 140 kilometer vandringsled

”Upplev södra Öland – vandringsleder genom världsarvet” heter den uppdaterade broschyren där 140 kilometer vandringsled presenteras.
Foto: Mörbylånga kommun

”I en tid då smittsäkra utomhusaktiviteter efterfrågas allt mer är det väldigt glädjande att kunna presentera en uppdaterad version av vår uppskattade vandringsledsbroschyr”, säger Matheus Tholin, natur- och fritidsutvecklare i Mörbylånga kommun, i ett pressmeddelande.

I broschyren finns info om allt ifrån korta leder på ett par kilometer, till den drygt åtta mil långa Mörbylångaleden. Det är ingen komplett guide till vandringsleder på södra Öland utan det gäller de leder som sköts av kommunen, plus ett uppslag om leder som sköts av länsstyrelsen och ideella föreningar.

Broschyren kommer bland annat att finnas i brevlådor uppsatta vid några av de aktuella lederna. Den går också att ladda ned som pdf på Mörbylånga kommuns hemsida.

Övriga satsningar på kommunens vandringsleder har gjorts i form av nya rastplatser och bättre skyltning, och de har också gjorts tillgängliga i appen Naturkartan.

Läs mer