GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tar över campingen: ”Vi ska försöka köra i samma anda”

I höst tar Borgholms campingar över Klinta Camping i Köpingsvik. Och de nya ägarna hoppas på att kunna utveckla företagandet och föra vidare campingen.
– Vi ska försöka köra vidare i samma anda, säger Agneta Ahlberg, VD för Kapelludden AB.
Öland • Publicerad 2 september 2022 • Uppdaterad 3 september 2022
Klinta camping på Öland.
Klinta camping på Öland.Foto: Kennerth Kullman/Mostphotos

Borgholms campingar får den första november en fjärde camping på listan. Detta efter att Kapelludden AB förvärvat campingen i Köpingsvik. Sedan tidigare har företaget hand om campingarna Kapelludden, Grönhag och Köpingbaden.

När de såg att Klinta Camping var till salu var det ingen tvekan om att ta över och utveckla verksamheten:

– Det känns jättekul och det känns som en bra komplettering till våra andra campingar. Vi ska försöka köra vidare i samma anda, även om det kan tillkomma förändringar senare i framtiden, säger Ahlberg.

Vad kan gäster förvänta sig av er som nya ägare?

– Vi kommer öppna som vanligt i april och ska sätta oss in oss i campingen samt rekrytera personal.

Får man fråga hur mycket prislappen låg på?

– Det är ingenting vi kommer gå ut med.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.