Annons

Thomas Stenström återvänder till Öland: ”Älskar publiken där”

Förra sommaren spelade han för fulla hus på mindre scener på Öland men nu har det blivit dags för Thomas Stenström att inta Borgholms slottsruin.
Publicerad 9 februari 2023
Thomas Stenström.
Thomas Stenström.Foto: All Things Live/Pressbild

Redan förra sommaren var Thomas Stenström på besök på Öland där han spelade för fullsatta läktare både på Vida Museum & Konsthall och Kackelstugan. Nu står det klart att han kommer tillbaka även denna sommar. Den 15 juli spelar han i Borgholms slottsruin.

– Äntligen! Jag har haft många galna kvällar på Öland genom åren och älskar publiken där. Det har alltid stått överst på min lista att få spela i Slottsruinen, så glad att det sker nu, säger Thomas Stenström i ett pressmeddelande.

Annons

– Nu fylls konsertkvällarna på i kalendern. Vi ser verkligen fram emot den kommande konsertsommaren. Det kommer att bli en mycket stämningsfull kväll när Thomas Stenström tar plats här på scen. Något att se fram emot, säger slottschef Tommy Josefsson i pressmeddelandet.

Thomas Stenström slog igenom år 2014 med låten ”Slå mig hårt i ansiktet”. Han har även varit med i tv-programmet Så mycket bättre år 2021 och släppt flera andra hits, bland annat låten ”Gråter om du vill” ihop med Miriam Bryant.

Även artisten Laleh och komikern Johan Glans uppträder i slottsruinen i sommar.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons