GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Till sommaren blir det utomhusbio på Öland igen

Nästa sommar åker Campingbio på en rikstäckande turné till 35 campingar från norr till söder. Totalt samlar Campingbio, som är Sveriges största utomhusturné, 100 000 semesterfirare. Den 8, 9 och 10 juli kommer de till Öland.
Publicerad 16 november 2021 • Uppdaterad 17 november 2021
Utomhusbio. Foto: Mostphotos
Utomhusbio. Foto: Mostphotos

Campingbio är gratis och bjuder besökarna på aktiviteter och filmvisning under bar himmel. Bland annat visas en matinéfilm på eftermiddagen och en familjefilm på kvällen. De anordnar även tävlingar och tipspromenader.

– Det är härligt att Campingbio är tillbaka och skapar semesterminnen för våra gäster, säger Catrin Sörensson på Saxnäs KronoCamping, Öland i ett pressmeddelande.

Campingbio turnerade med framgång under åren 2006 till 2010 i samarbete med SF. När SF sedan köptes upp av Filmstaden lades turnén ner. För två år sedan togs turnén upp igen men ställdes in på grund av pandemin.

– Det är otroligt roligt att Campingbio äntligen får komma ut på vägarna igen. Det har varit tufft att ställa in eventet två år på raken, men det känns desto roligare att vi äntligen kommer ut igen. Vi ser verkligen fram emot att möta alla campinggäster och få visa film igen under bar sommarhimmel. Gensvaret från campingarna har varit enormt positivt och vi åker på vår största turné hittills, Katarina Tjernström, grundare av Campingbio i ett pressmeddelande.

Hit kommer Campingbio sommaren 2022:

8 juli - Ekerum Camping

9 juli - KronoCamping Saxnäs

10 juli - Böda Sand Beach Resort

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.