GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Träd över vägbanor skapar problem i trafiken

Publicerad 15 januari 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

• Klockan 19.03 på söndagen larmas räddningstjänst med anledning av hinder på väg 137, mellan trafikplats Färjestaden och trafikplats Algutsrum. Det ska enligt Trafikverket vara ett träd som ligger över vägbanan. Enligt prognosen kommer ärendet att vara avklarat till cirka 20.00.

• Klockan 19.27 kommer nästa larm. Ett träd ska ligga över väg 942 i höjd med Mörbylånga kyrka. Där är prognosen att trädet ska vara borta från vägen till cirka klockan 20.20.

• Vid 18-tiden hade ett träd fallit över vägen mellan Björnhovda och Tveta.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.