GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Turismchef på Öland lämnar sitt uppdrag

Johan Göransson har varit Ölands kommunalförbunds turistchef i fyra år, men nu väljer han att avsluta sin tjänst.
Publicerad 4 augusti 2022
Johan Göransson. Foto: Pressbild
Johan Göransson. Foto: Pressbild

– Jag har haft en fantastiskt rolig tid på Öland som turistchef över en av Sveriges vackraste destinationer. Det har varit pandemitider men också rekordår för turismen. Jag kommer också att sakna det fina samarbete som finns mellan näringslivet, kommunerna och personalen på Öland, säger Johan Göransson i ett pressmeddelande.

Förbundscheferna i Ölands kommunalförbund Ann Willsund och Jens Odevall väljer att göra ett gemensamt uttalande.

– Johan har efter en tid hos oss nu valt att gå vidare till andra utmaningar i en annan bransch. Vi vill rikta ett stort tack för det arbete han har lagt ner och vi önskar honom lycka till.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.