GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två fordon i olycka – personbil hamnade i trädgård

Publicerad 22 juli 2022
Foto: Linus Gunnarsson

Vid 20-tiden på torsdagskvällen kontaktade boende i utkanten av Färjestaden polisen efter att en bil kört in i deras trädgård.

Enligt polisen ska två personbilar ha varit inblandade i en olycka, som resulterade i att den ena hamnade i trädgården. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen.

– Det är oklart hur olyckan har gått till, men en personbil och en epatraktor har varit inblandade. Föraren av personbilen är en man i 20-årsåldern och han är nu misstänkt för brott - vårdslöshet i trafik. Vid den här typen av olyckor utreder man alltid hur det gått till och sätter en brottsrubricering. Föraren av epatraktorn är en pojke född -06, säger Filip Annas vid polisens ledningscentral Syd.

Det ska ha varit personbilen som hamnade i trädgården. Skadeläget för de inblandade är för närvarande okänt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.