GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två personer kördes på vid olycka på Öland

Publicerad 1 augusti 2022
Genrefoto: Mostphotos
Genrefoto: Mostphotos

Sent på lördagskvällen inträffade en trafikolycka söder om Färjestaden på Öland. Polisen larmades till platsen vid 22.36 och då ska en trafikolycka med en personbil och två fotgängare ha inträffat på väg 943 i höjd med Eriksöre. Fotgängarna fördes med ambulans till sjukhus och polisen höll förhör med föraren av personbilen.

Senare meddelade polisen att de två påkörda personerna var en man i 80-årsåldern och en kvinna i 70-årsåldern. Skadeläget är okänt men båda kunde förhöras på sjukhuset.

Det är i nuläget oklart hur olyckan har inträffat.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.