GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ungdomar anmäler varandra efter misstänkt misshandel på parkeringsplats

Under 01-tiden natten till söndagen kallas polis till en parkeringsplats i Färjestaden där ett antal A-traktorförare hamnat i dispyt.
Öland • Publicerad 10 januari 2022 • Uppdaterad 10 januari 2022
Foto: Mostphotos

Polis kom till platsen med anledning av ett bråk utomhus i Färjestaden. Flera ungdomar i 16-17-årsåldern ska ha varit inblandade i bråket.

– Det är flera stycken som har anmält varandra då de fått stryk av varandra efter en incident. Slag har utdelats och vi har för närvarande tre anmälningar om misshandel, säger Robert Loeffel, presstalesperson polisregion Syd.

En av anmälningarna om misshandel räknas som grov då gärningspersonen ska ha slagit en person som låg ned på marken.

En A-traktor på platsen ska dessutom ha blivit utsatt för skadegörelse.

Det finns i nuläget en person misstänkt, en man i 20-årsåldern, men enligt polisen ska det finnas fler gärningspersoner som ännu inte är identifierade.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.