GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Utställning på Lindbygården utökas till Kristi Himmelsfärd: ”Succé igen”

Under Öland Spirar öppnade Lindbygården upp sina portar för besökare från när och fjärran som ville ta del av den konstutställning som visades upp.
Publicerad 22 maj 2022
Foto: Privat
Foto: Privat

Det var samma gäng som som ställde ut nu som medverkade på julmarknaden i Lindby.

– Vi gjorde succé igen! Tyvärr så hann inte alla hit som ville komma så därför kommer vi nu att hålla öppet under Konstlandskapet som går av stapeln under Kristi Himmelsfärd, hälsar Nina Jacucci som är en av utställarna.

Även denna helg kommer de visa upp måleri, foto, keramik, skinnhantverk och ljus. Öppettiderna under Kristi Himmelsfärd är torsdag till lördag klockan 11-17 och söndag 11-15.

Klicka på bilden och åt sidan för att ta del av hela bildspelet.

bild 1/13
Konstnären Nina Jacucci sitter framför en av sina målningar med hunden Tassa i knät som är nyopererad, därav den blåa uppblåsta kragen.
Konstnären Nina Jacucci sitter framför en av sina målningar med hunden Tassa i knät som är nyopererad, därav den blåa uppblåsta kragen.

Här är utställarna:

Martin Dornhäuser, måleri

Nina Jacucci, måleri

Malin Alvkäll, foto

Anna Karlsson, måleri, skulptur

Eva Erfwedsson, keramik

Eva Fohlin, ljus

Kia Edvardsson, skinnhantverk

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.