unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Livsstilarrow-down
  3. Kultur & Nöjearrow-down
  4. Familjarrow-down
  5. Sport
  6. E-tidning
  7. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Volvo gör reklamfilm på Öland

Fick avslag på att stänga bron – nu har biljätten funnit en lösning.
Foto: Mostphotos

Volvo satsar på att göra reklamfilm på Öland. Grundidén var att inspelningen skulle äga rum på Ölandsbron samt Byrumsvägen, Ottenbyvägen och vägen mellan Ottenby och Långe Jan samt Gösslundavägen. Dock skulle det bli svårt att genomföra en filminspelning på Ölandsbron, menade Trafikverket och polisen, som avstyrkte ansökan när länsstyrelsen skickade ut det på remiss.

– De insåg kanske att det blev för svårt att stänga av med tanke på yttrandena från Trafikverket och polisen. Sökanden har därför återkallat sin ansökan, skriver Peter Lind, handläggare på länsstyrelsen, i ett mejl.

Volvo har trots beskedet, funderingar på att lösa filminspelningen på Ölandsbron utan att den stängs av. Länsstyrelsen har godkänt den ansökan som berör vägarna på ön, och inspelningarna genomförs den 29 september till och med den 1 oktober.