Annons

Under helgen: Knivman skadade tre personer under tumult på pub

En man i 50-årsåldern är misstänkt för grov misshandel, två fall av misshandel samt grovt brott mot knivlagen efter ett bråk på en krog i Oskarshamn.
Oskarshamn • Publicerad 18 februari 2023 • Uppdaterad 19 februari 2023
Mannen är gripen och misstänkt för grov misshandel, två fall av misshandel samt grovt brott mot knivlagen. Arkivbild.Foto: Linda Eliasson

Det var under natten till lördagen en man i 50-årsåldern begav sig in på en pub i centrala Oskarhamn. På sig hade han en kniv, eller ett knivliknande föremål.

– På något vis uppstår det tumult på det här stället och då skadas en person i armarna med det här föremålet, det rubriceras som grov misshandel, säger Sara Andersson presstalesperson vid polisen och beskriver vidare händelseförloppet:

Annons

– Man försöker övermanna den här 50-åringen och ta ifrån honom föremålet. Då skadas ytterligare en person i handen. Sedan är det ännu en person som blir biten av den 50-årige mannen.

Mannen är gripen och misstänkt för grov misshandel, två fall av misshandel samt grovt brott mot knivlagen.

Natalia JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons