Annons

Utdelning av presentkort ska få fler att köpa hämtmat

Ja, så lyder tävlingsreglerna i Oskarshamns nya ”Take away-jakten”. Allmänheten uppmanas nu genom kampanjen att köpa mat för att stödja näringsidkarna. Som ett tack belönas ett hundratalet deltagare.
Publicerad 1 januari 2021
Foto: Mostphotos

När restauranger och caféer går på knäna – finner Oskarshamns kommun en ny lösning för att näringsidkarna. Därför har nu Attraktiva Oskarshamn fått i uppdrag av kommunen att lansera Take away-jakten.

– En chans för alla invånare att stödja våra lokala restauranger och caféer samtidigt som de får ett presentkort tillbaka, säger Johan Sjöstrand, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn, i ett pressmeddelande.

Annons

Kampanjen går ut på att deltagaren måste handla mat från minst tre caféer eller restauranger och då för minst 80 kronor per köp. Inköparen fotograferar sedan kvittona och skickar in bilderna i ett mejl till Attraktiva Oskarshamn. De 200 första deltagarna belönas därefter med ett presentkort från Handel Oskarshamn på 100 kronor.

Samtliga caféer och restauranger i kommunen är anslutna till kampanjen.

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons