unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Livsstilarrow-down
  3. Kultur & Nöjearrow-down
  4. Familjarrow-down
  5. Sport
  6. E-tidning
  7. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Bästa fotbollsjuniorerna i världen listade – KFF:s Nils Fröling med

Varje år utses den bästa spelaren i världen under 21 år i "Golden Boy Award". Nils Fröling från Kalmar FF är med på listan och har chans att vinna.
Foto: Michael Erhardsson/Mostphotos & Wilhelm Nilsson

Tidigare har bland annat spelare som Kylian Mbappé och Anthony Martial vunnit utmärkelsen ”Golden Boy Award”. Från början fanns 100 kandidater med på årets lista över spelare som har chans till att årets utmärkelse.

På listan finns Kalmar FF:s Nils Fröling, rapporterar Fotbollskanalen. Han är en av två svenskar som platsade. Den andre svensken var Parmas Dejan Kulusevski. Listan har nu bantats från 100 till 80 namn, men varken Fröling eller Kulusevski gallrades bort.

Spelare som Real Madrids Eduardo Camavinga, Dortmunds Erling Braut Haaland och Bayern Münchens Alphonso Davies fanns också med.

Nils Fröling började spela fotboll i Boo FF och debuterade i seniorlaget redan som 14-åring. Två år senare tog han steget över till Åtvidabergs FF, men valde att gå till Kalmar FF under 2018 där det blev allsvensk debut redan som 18-åring mot Malmö FF i april.

Förra året vann Atlético Madrids Joao Felix ”Golden Boy Award.”