unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Kalmar FF värvar bekant norrman

Kalmar FF plockar in ett tredje nyförvärv inför den kommande säsongen. Den här gången hämtas den norska mittfältaren från Gif Sundsvall in.
Foto: MATHIAS BERGELD

Känns namnet Oliver Berg igen? Troligtvis. De senaste säsongerna har mittfältaren huserat i Dalkurd och Gif Sundsvall. Nu står det klart att norrmannen byter Norrland mot sydöstra Sverige och Kalmar FF.

– Det känns väldigt spännande att vara här i Kalmar FF och jag ser fram emot att jobba både med gruppen och Henrik som tränare. Jag tror på det här projektet och det som Kalmar FF vill göra. Jag vet sedan innan att det är en förening med mycket tradition och synsättet på fotboll är någonting som vi har gemensamt och det lockar mig att komma hit, säger han till Kalmar FF:s hemsida.

Den 27-årige norrmannen gjorde nio mål och sex assist i superettan under förra säsongen. Nu ansluter han till Kalmar FF som bosman.