unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Fröling: ”Vi förtjänar segern”

Inhopp senast mot Elfsborg. Efter skadefrånvaron var Nils Fröling tillbaka i startelvan. Målen från anfallaren uteblev när Kalmar spelade 0–0 mot Falkenbergs FF.

– Kul att få starta men sagt att man inte kunde tillföra så mycket som man ville. Det känns att man inte har spelat på några månader, säger Fröling.

Kalmar FF har inte vunnit hemma på Guldfågeln arena sedan den 11 maj i fjol då man slog Helsingborg med 1–0. Segern skulle kunna ha kommit i dag, om inte Viktor Noring hade stått i vägen för Adrian Edqvists skott – vilket var matchens hetaste avslut.

– Det är segt att vi inte vinner vi i dag. Vi förtjänar en vinst i den här matchen. Men det är som det är, sådan är fotbollen. Vi får kriga på och ta tre poäng nästa match, förklarar anfallaren.

Efter matchen påpekade Nanne Bergstrand att han saknade fler bollar i boxen, något som Kalmar har pratat om att de ska försöka få till.

– Jag håller med, Nanne. Jag upplever att jag inte fick så många bollar som jag hade önskat. Det är också mitt eget fel. Tydligen visar jag mig inte tillräckligt bra. Vi får titta på video här i dagarna och se över hur vi ska jobba med det i de kommande matcherna, fortsätter Fröling.

Utöver saknaden av inläggen så saknades det knappast kamp mellan er spelare. Du tvingades kyla knät efter en smäll. Hur är statusen där?

– Knät är okej. Det är bara lite ömt men så är det efter att ha spelat match, avslutar Nils Fröling.