GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ironman i Kalmar ställs in

Tecknen började dyka upp. Återkommande internationella Ironman-speakern Paul Kaye publicerade på facebook en lista över tävlingar han skulle kommentera - där fanns inte Kalmar med. Och på Ironmans sajt saknades plötsligt Kalmar på listan över proffslopp.
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Dotshock/Mostphotos

På fredagen fick hoppfulla Ironmandeltagare beskedet om att årets tävling i Kalmar ställs in. Arrangören meddelar att man har arbetat hårt med att förbereda ett säkert och trevligt evenemang, men efter dialog med lokala myndigheter, gällande den rådande pandemin av covid-19, har man kommit fram till att årets tävling inte kommer att genomföras. Istället flyttas tävlingen till 20 augusti 2022.

Deltagare som har anmält sig till årets tävling får automatiskt en plats till nästa år, eller ett tillgodokvitto till år 2024.