Annons

Ironman i Kalmar ställs in

Tecknen började dyka upp. Återkommande internationella Ironman-speakern Paul Kaye publicerade på facebook en lista över tävlingar han skulle kommentera - där fanns inte Kalmar med. Och på Ironmans sajt saknades plötsligt Kalmar på listan över proffslopp.
Publicerad 11 juni 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Dotshock/Mostphotos

På fredagen fick hoppfulla Ironmandeltagare beskedet om att årets tävling i Kalmar ställs in. Arrangören meddelar att man har arbetat hårt med att förbereda ett säkert och trevligt evenemang, men efter dialog med lokala myndigheter, gällande den rådande pandemin av covid-19, har man kommit fram till att årets tävling inte kommer att genomföras. Istället flyttas tävlingen till 20 augusti 2022.

Deltagare som har anmält sig till årets tävling får automatiskt en plats till nästa år, eller ett tillgodokvitto till år 2024.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons