GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmar FF bjuder vårdanställda på fotboll: ”Känns fantastiskt fint”

Publicerad 8 oktober 2021
Foto: Linus Gunnarsson

Kalmar FF bjuder in vårdförbundet i Kalmar län och deras medlemmar till matchen mot Varberg BoIS som går av stapeln den 27 oktober. Klubben vill uppmärksamma och tacka vårdpersonalens insatser under pandemin.

– Det känns fantastiskt fint att få bjuda Vårdförbundets medlemmar på vår match hemma mot Varberg som ett tack för alla de insatser de gjort under pandemin. Vi har alla på olika sätt lidit under pandemin och de som nu får möjligheten att ta med sig sina nära och kära på en härlig fotbollsupplevelse har stått längst fram vid frontlinjen under mer än 1,5 års tid. Samhället i stort är skyldiga all vårdpersonal ett stort tack för deras arbete och från Kalmar FFs sida är detta ett första tack till alla hjältar i vården, säger Markus Rosenlund, klubbchef i Kalmar FF, till klubbens hemsida.

Initiativet tas tacksamt emot av vårdförbundet i Kalmar län.

– Med stolthet och glädje tar vi emot Kalmar FF:s hyllning till Vårdförbundets medlemmar som ger allt i den livsviktiga matchen mot coronaviruset, säger Tora Dahlström, ordförande Vårdförbundet i Kalmar län.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.