GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmar FF förlänger med Rydström

På fredagen meddelar Kalmar FF att man har kommit överens med Henrik Rydström om en förlängning av kontraktet som nu sträcker sig till och med säsongen 2024.
Publicerad 22 oktober 2021
Foto: Suvad Mrkonjic / BILDBYRÅN /
Foto: Suvad Mrkonjic / BILDBYRÅN /Foto: SUVAD MRKONJIC

– Henrik har som teamledare för ett ambitiöst och skickligt team runt A-laget, varit drivande i den utveckling vi alla har kunnat följa under 2021. Hans sätt att pedagogiskt utbilda, hans noggrannhet och tydlighet har varit avgörande faktorer för denna utveckling. Förlängningen med Henrik ger en tydlig signal att vår spelmässiga inriktning ska bestå och att vi kommer att fortsätta vår strävan i att ständigt bli bättre, säger Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF i ett pressmeddelande.

Henrik Rydström betonar vikten av att arbeta i klubb som kan utvecklas.

– Jag älskar Kalmar FF och att vara i föreningen. Det är viktigt för mig att vara i en miljö som man känner är utvecklingsbenägen och där man jobbar ihop. Det är den stora skillnaden jag ser nu hur man jobbar inom fotbollen. Kalmar FF har en otroligt bra miljö att verka i och jag är glad att vi har kommit så pass långt som vi gjort redan nu. Med det är jag sugen på att se vad vi kan göra tillsammans framöver. Det känns otroligt stimulerande att vara en del av den här processen, säger Henrik Rydström.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.