GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmarit tvåa i beachvolley-SM

Kalmar VBK:s Christopher Rapp vann silver i veteran-SM-klassen 40+ Herrar under onsdagen, den fjärde dagen av Beachvolley-SM 2021 i Tylösand.
Publicerad 6 augusti 2021
Fredrik Andersson och Christopher Rapp fick gå upp på prispallen och syns längst till vänster.
Fredrik Andersson och Christopher Rapp fick gå upp på prispallen och syns längst till vänster.
Foto: Pressbild

Rapp vann silvret tillsammans med Fredrik Andersson från Morgondagens BC.

”Det rådde näst intill optimala förhållanden hela dagen - 20 grader varmt och lätta vindar på omkring 3 meter per sekund - vilket gav spelarna möjligheter att prestera på topp i Tylösands SM-sand”, skriver Svenska Volleybollförbundet i ett pressmeddelande.

I klassen 40+ Herrar blev slutresultatet:

1. David Ottosson (Floby VBK) & Johan Ström (08 BC)

2. Christopher Rapp (Kalmar VBK) & Fredrik Andersson (Morgondagens BC)

3. Magnus Berg & Stefan Triumf (Beachbrothers BC)

3. Klas Arnerdal (Hästhagen IF) & Joakim Hansson (Göteborg BC)

Beachvolley-SM i Tylösand arrangerades första gången 2018 och hålls nu för fjärde gången. Spelen inleddes i söndags och pågår till och med lördag.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.