unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Livsstilarrow-down
  2. Kultur & Nöjearrow-down
  3. Familjarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

KFF:s krisdrag – anfallare lånas in

Costaricanen Mayron George lånas in från danska Midtjylland.
Foto: Kalmar FF

På måndagskvällen kunde Barometern avslöja att Kalmar FF jobbade hårt för att få loss en anfallare under tisdagen – transferfönstrets sista dag. När KalmarPosten slängde iväg ett sms till klubbens sportchef, Jörgen Petersson, under tisdagen svarade han: ”Det finns inte utrymme för ett samtal i dag”. Helt förståeligt, för när klockan slog 18 på tisdagskvällen, sex timmar innan fönstret bommade igen, presenterade Kalmar FF Mayron George.

Mayron George lånas in resten av säsongen från danska FC Midtjylland. Under den gångna säsongen har den 26-årige anfallaren svarat för ett mål på sex matcher i ungerska Hoved, den klubb som senast lånade in honom. Nu räknar dock Kalmar FF med det dubbla i antalet matcher. George blir spelklar från och med den 9 september då 12 allsvenska omgångar återstår. Costaricanens förhoppning är att under ett dussin matcher hjälpa KFF ur den kris som klubben befinner sig i.

– Det känns jättebra att vara här i Kalmar och Kalmar FF. Jag har bara hört positivt om föreningen och ser verkligen fram emot att få komma igång med träningarna och matcherna. Tillsammans med laget hoppas jag att vi kan göra en fin höst tillsammans och klättra i tabellen, säger Mayron George till Kalmar FF:s hemsida.

Den costaricanska landslagmannen beskriver sig själv som en fotbollsspelare som besitter både styrka och snabbhet. Egenskaper som han hoppas kunna bidra med på offensiv planhalva.

– Jag hoppas kunna komma in och bidra med det jag är bra på och göra en del mål. Men laget går alltid först och tillsammans ska vi kriga för att göra det så bra som möjligt.

Mayron George har tidigare huserat i klubbarna Limon, OFI Crete, Randers, Lyngby, Hobro, FC Midtjylland, Vålerengen och Honved.

Läs mer

Vinst för Kalmartjejer i Linköping

Sport

Vinst för Kalmartjejer i Linköping

Cupen är till för inbjudna lag som ligger i framkant i respektive distrikt.

Inget ”Golden Boy” för Nils Fröling

Sport

Inget ”Golden Boy” för Nils Fröling

Kalmar FF-anfallaren borttagen ur listan när 40 namn kvarstår.

Kalmar teater bjuder in publik till föreställning

Kalmar

Kalmar teater bjuder in publik till föreställning

Den 9 oktober är det dags för en turnerande kammaropera att möta Kalmarpubliken på Kalmar teater.

Ole spelade in musik – då ringde FF

Sport

Ole spelade in musik – då ringde FF

Musikproducenten vaktar Kalmar FF:s mål i krisen.

Bostadsgarantin i Kalmar uppfylldes i år

Kalmar

Bostadsgarantin i Kalmar uppfylldes i år

330 nya studenter har skrivit bostadskontrakt. Nu finns 44 studentbostäder kvar som öppnas upp för sökanden under dagen.

Blåljus: Inbrott på Esplanaden i natt

Kalmar

Blåljus: Inbrott på Esplanaden i natt

Larmet gick när två personer bröt sig in.