unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

KFF tappade med sekunder kvar: ”Riktigt surt”

Rivstarten hjälpte föga – Öster tog över kommandot.
Foto: Wilhelm Nilsson

Kalmar FF Futsal spelade på söndagen sin första match i historien, då man tog emot värsta rivalen Östers IF i ett hett Smålandsderby. KFF tog snabbt död på derbyfesten och tog med sig en 4–1-ledning i paus.

Pausvilan gick till Östers favör som snabbt kunde komma i kontakt genom sina två mål. KFF stegade upp och framförallt handlade det om lagkaptenen Flamur Popaj som stod för tre mål och en assist.

– Jag tycker att vi gör det bra för att bara ha gjort en träning ihop. Men vi har mycket kvar att jobba med, framförallt det taktiska, säger han.

Öster bet sig in i matchen ytterligare och tog till vara på både taktiska misstag och motståndarens trötthet. Med drygt sex minuter kvar lyckades gästarena kvittera till 6–6. Segermålet skulle däremot sitta långt in och först när åtta sekunder återstod – pangade Öster in segermålet.

– Det är riktigt surt, såklart. De spelar bra och spelar också hårt. Jag är glad över att vi fick Öster i första matchen så att killarna kan få känna på hur det är att spela mot de här lagen. Öster kvalade trots allt upp till division 1 förra året, berättar Flamur Popaj.

Cirka 200 på läktaren. Kommentar kring det?

– Underbart!

Kalmar FF–Östers IF 6–7

Division 2

Kalmar Sportcenter