unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

KLART: Jonathan Ring tillbaka i KFF

Efter tre säsonger i huvudstaden vänder mittfältaren tillbaka till Kalmar FF.
Jonathan Ring byter tillbaka till den röda tröjan. Foto: Simon Hastegård / BILDBYRÅN / kod SH / SH0009
Jonathan Ring byter tillbaka till den röda tröjan. Foto: Simon Hastegård / BILDBYRÅN / kod SH / SH0009
Foto: SIMON HASTEGÅRD

På fredagen blev det klart att Jonathan Ring återvänder till Kalmar FF. Han kommer närmast från Djurgårdens IF och blir klubbens femte nyförvärv inför den allsvenska säsongen.

– Det känns bra att få komma hit och jobba med Henrik som tränare. Vi tänker väldigt lika inom fotbollen och det tror jag kommer hjälpa mig att bidra ute på planen. Jag har fina minnen från när jag var här senast då vi stod för en stark höst och höll kvar Kalmar i Allsvenskan. Det är ett fint minne. Jag vet att jag kan prestera här och hoppas att jag kan göra det lika bra som senast, säger Jonathan Ring i ett pressmeddelande.

Jörgen Petersson, sportchef i Kalmar FF, är nöjd med nyförvärvet.

– Jonathan är en poängspelare med stora kvalitéer i en mot en och får ofta spelarna runt omkring sig att växa. Det har varit ett önskemål i dialog med tränarteamet att få in en spelare med hans egenskaper och den erfarenheten han har med sig. Han har tidigare haft två väldigt fina sejourer i Kalmar FF och har gjort starka avtryck i Djurgårdens IF som en viktig offensiv spelare. Att vi lyckas knyta honom till oss är givetvis till glädje för föreningen och vi ser fram emot en spännande tid tillsammans framöver.

Läs mer