Annons

Klart med ny klubbchef till Kalmar FF

Publicerad 14 juli 2023
David Måsegård, ny klubbchef Kalmar FF.
David Måsegård, ny klubbchef Kalmar FF.Foto: Kalmar FF

I mitten på april meddelade Kalmar FF:s klubbchef Markus Rosenlund att han efter tre år valt att gå vidare i sin yrkeskarriär, som ny VD för Svensk fastighetsförmedling sydost.

På fredagen berättar Kalmar FF att man gjort klart med en ny klubbchef. Det blir den 44-årige David Måsegård, som närmast kommer från sin roll hos logistikpartnerbolaget Insitepart, där han ansvarat för koncernens affärsutveckling och nykundsförsäljning.

Annons

– Jag är oerhört glad och tacksam över förtroendet att få vara med och fortsätta utveckla den förening som jag har följt sedan barnsben. Med mina erfarenheter från föreningslivet som ungdomsledare i Kalmar FF och som ledare i näringslivet tror jag att jag har förutsättningarna för att snabbt sätta mig in i arbetet som klubbchef. Med min bakgrund att arbeta med ledarskap i snabbrörliga verksamheter, där ständiga förbättringar är en självklarhet, hoppas jag kunna bidra till att vi tillsammans som förening kan ta nästa steg i den utvecklingsresa som redan har påbörjats. Det finns stor kompetens och ett stort engagemang hos de personer som arbetar i och runt föreningen som jag ser fram mot att få lära känna och framför allt lära mig av, säger David Måsegård till Kalmar FF:s hemsida.

David Måsegård tillträder sin tjänst i mitten av oktober.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons