Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nanne Bergstrand klar för nytt jobb

Nanne Bergstrand.
Nanne Bergstrand.
Foto: SUVAD MRKONJIC

Nanne Bergstrand från Markaryd, som tidigare har tränat Östers IF, Helsingborg, Kalmar FF och Hammarby, är klar för ett nytt jobb. Men det blir inte som tränare i något lag.

Han blir istället ny fotbollsexpert på Radiosporten. Hans debut sker redan under lördagens allsvenska premiär och det är inte vilken match som helst. Nanne Bergstrand ska kommentera matchen mellan Malmö FF och Hammarby, som båda tippas vara med och slåss om guldet.

– Det ska bli väldigt intressant att kliva över till andra sidan. Jag kommer att vara lagom kritisk. Fotboll är så komplext att det aldrig kommer finnas två personer eller tränare som tycker likadant. Jag kommer ger utifrån hur jag ser på fotboll, säger Nanne Bergstrand, som hoppas att han också kommer kunna få in lite humor i sändningarna, till Sveriges Radio.

Nanne Bergstrand tror att Djurgårdens IF vinner SM-guld 2021.

Läs mer