Nu drar tävlingen Hopp mot näthat igång: ”Ska bli jätteroligt”

Idag startar hopptävlingen Hopp mot Näthat på Kalmar Hästsportklubb. Det är med glädje som Kalmar hästsportklubb äntligen får se fram emot en hästfest under dagarna 2-4 juli.
– Det ska bli jätteroligt, säger tävlingsledare Kristina Sjögren.
Publicerad 2 juli 2021
Foto: Privat

Under tävlingsdagarna, som hålls på ridanläggningen i Smedby, kommer ponnyekipage och hästekipage att möta kluriga banor byggda av Elisabet Flygt. Hela 11 olika tävlingsklasser och 400 starter har man att se fram emot.

Temat Hopp mot näthat är en fråga som klubben jobbar aktivt med.

– Det är mycket som försiggår på nätet och vi på ungdomssektionen jobbar mycket med om hur man är en bra kompis, att man ska känna sig trygg och att man vågar prata med dem som är runtomkring i stallet, säger tävlingsledare Kristina Sjögren.

Tävlingen inleds på idag, fredag den 2 juli, klockan 16.00.

– Så härligt att vara igång igen. Vi är laddade för att arrangera tävling och ser verkligen fram emot många fina ritter i helgen. Och det är glädjande att se så många anmälda deltagare.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.