GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Padeljätte stänger hallar i Färjestaden och Nybro

We Are Padel, WAP, har över 70 padelhallar i runt om i landet, däribland i Färjestaden och Nybro som nu stängs ner, det rapporterar Barometern.
Publicerad 20 oktober 2022
Foto: Michael Erhardsson/Mostphotos

Företaget är en av Sveriges ledande padelaktörer, men på grund av ekonomiska svårigheter meddelade man tidigare i oktober via ett pressmeddelande att företaget ansökt om rekonstruktion.

– Vi kan inte utesluta att verksamheter och medarbetare drabbas, men exakt hur är för tidigt att säga. Vi beklagar att fordringsägare och andra kan komma att drabbas men på detta sätt agerar vi ansvarsfullt för att skydda den sunda delen av verksamheten. Vi kommer göra allt för att svara på frågor och informera våra leverantörer steg för steg under hela processen, sa Pontus Gustafsson, styrelseordförande och grundare av We Are Padel, i ett pressmeddelande den 6 oktober.

På torsdagen kom beskedet om att WAP stänger ner sina padelhallar i Färjestaden och Nybro, det rapporterar Barometern.

FBC Kalmarsunds stjärna Kim Nilsson, som driver hallarna i Färjestaden och Nybro, berättar för tidningen att beskedet kom som en smärre chock men att han inte ger upp den ena hallen.

– Nej, jag har inte gett upp hallen här i Färjestaden. Jag vill gärna fortsätta att driva hallen i egen regi, det vore jäkligt synd om det ska stå en tom hall här nu. Det blir till att förhandla med fastighetsägaren nu. Sedan vet jag om att konkurrensen är stor, speciellt i den här regionen, säger Kim Nilsson till Barometern.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.