GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

PT-Robin: Hälsa är ett beslut!

Hälsa är synonymt med många filosofier. Det finns så mycket att läsa och lära sig om hur kroppen och sinnet fungerar, det är en av de roligaste aspekterna med mitt yrke. Jag kan läsa en bok om psykologi, biologi, spiritualitet, idrott, biomekanik och mycket mer. Allt är på något sätt relevant till hälsa, och varje lärdom blir som en pusselbit.
Publicerad 14 augusti 2021
Foto: Linus Gunnarsson/Mostphotos/montage

Framför allt jag har märkt att personlig utveckling och hälsa går hand i hand. Jag är hälsosam för att vara stark och lycklig. Jag vill ha de bästa förutsättningarna för att leva på mina villkor. Jag vill finnas i en positiv spiral, där livet blir bättre och bättre. Jag vill se ljust på framtiden!

Hälsa är inte ett personlighetsdrag, utan snarare en riktning. När du tar olika beslut under dagen så styr du din hälsa mot en bättre eller sämre riktning. Beslut som du tar under livet tar din kropp och ditt sinne till olika platser. Så det snabbaste sättet att ändra ditt liv, är faktiskt att ändra på dina beslut.

Det är ett beslut att ta ett glas vatten istället för en läsk.

Det är ett beslut att dra och träna idag, fast du egentligen inte är sugen.

Det är ett beslut att anmäla sig till ett maraton.

Det är ett beslut att beställa en bra lunch istället för snabbmat.

Det är skönt att tänka på hälsa som beslut i rätt riktning. Beslut är någonting som du kan påverka på en daglig basis. Det är inte lätt att välja bort det onyttiga, men du kan träna upp din förmåga att göra det. Med tiden blir det lättare.

Det häftigaste av allt är att du ofta vet vad som är rätt beslut när det gäller hälsa. Vi har en stark intuition när det gäller vår hälsa. Lyssna på rösten längst in huvudet och följ den. Den har ofta rätt!

Tack för den här gången. Snart hittar ni mig på Träningsklubben i Kalmar, ett nytt typ av gym med fokus på gruppträning och gemenskap. Jag finns också på Facebook (PT-Robin) och Instagram (traningsklubben_robin).

Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.