unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Publikfritt när Kalmar ställs mot svenska mästarna

Årets första träningsmatch – då får KFF-supportrarna bänka sig framför tv-skärmen. Kalmar FF meddelar nu att publiken stängs ute när Malmö FF kommer på besök.
Av förklarliga skäl släpps inte publiken in på Gasten på lördag.
Av förklarliga skäl släpps inte publiken in på Gasten på lördag.
Foto: SUVAD MRKONJIC

På lördag kliver Kalmar FF in i sin första träningsmatch för säsongen. KFF ställs då mot svenska mästarna, Malmö FF, på Gastens träningsplan. En match som skulle kunna locka en storpublik under normala omständigheter. Kalmar FF skriver nu på sin hemsida att matchen kommer att spelas utan publik.

”På grund av det rådande läget i vårt samhälle kommer matchen vara stängd för publik. Vi uppmanar alla att följa rekommendationerna från regeringen och folkhälsomyndigheten och inte samlas i folkmassor.”

Kalmar FF hoppas i stället att de kan bjuda sina supportrar på en bra match på tvn i stället. Matchen sänds nämligen på Discovery+ med start klockan 14.

Läs mer