Annons

Rydström gör comeback i Kalmar FF

En ikon lämnade – en annan återvänder. Kalmar FF-ikonen Henrik Rydström ersätter Nanne Bergstrand på tränarposten.
Publicerad 29 december 2020
Foto: MAXIM THORE

Pompa och ståt? Glöm det. När Kalmar FF presenterade sin nya huvudtränare Henrik Rydström, gjorde man det coronasäkert – ett offentliggörande digitalt. För Kalmarsupportrarna spelar det troligtvis mindre roll – KFF-ikonen är trots allt tillbaka i klubben.

– Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka. Nu ställs man inför utmaningar som fortfarande finns här, vilket jag kan poängtera som sett det utifrån under två års tid. Det finns massa, massa bra saker – också saker som måste förbättras. Jag vet vilken miljösituation jag kommer till. Utifrån mitt perspektiv har föreningen mobiliserats – inte minst av supportrar och sponsorer i form av ett enormt engagemang för Kalmar FF. Men också det som spelartruppen och tränarstaben gjorde under slutet, vilket ger en grund att bygga ifrån, säger Henrik Rydström på presskonferensen.

Annons

En längre intervju med den nya tränaren publiceras på kalmarposten.se under kvällen.

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons