GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sara Algotsson Ostholt får bära fana vid OS-invigningen

Algotsson Ostholt, som kommer från Nybro och tävlar för Ridklubben Udden i Kalmar, blir en av två svenska fanbärare när OS i Tokyo invigs på fredag.
Publicerad 21 juli 2021 • Uppdaterad 21 juli 2021
Sara Algotsson Ostholt när hon på onsdagsmorgonen presenterades som en av två svenska fanbärare vid fredagens OS-invigning.
Sara Algotsson Ostholt när hon på onsdagsmorgonen presenterades som en av två svenska fanbärare vid fredagens OS-invigning.
Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

På onsdagsmorgonen presenterades de två svenska fanbärarna, där den ena alltså är Sara Algotsson Ostholt, OS-silvermedaljör i fälttävlan från London 2012.

Den andre fanbäraren blir Max Salminen, olympisk mästare i starbåt från London 2012.

”Jag blev väldigt stolt. Det är väldigt hedrande och det känns kul att vi är två som ska gå tillsammans”, säger Sara Algotsson Ostholt till Radiosporten.

Foto: Joel Marklund/Bildbyrån
Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.