unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Serie A-klubb lånar Maxwell

Foto: SUVAD MRKONJIC

Kalmar FF:s brasilianska anfallare, Maxwell, återvände hemåt i fjol när han lånades ut till Cuiabá EC i Serie B. Utlåningen resulterade i 32 matcher och sex mål för brassen.

Nu står det klart att 26-åringen tar klivet upp i Serie A. Kalmar FF har nämligen kommit överens med Sport Recife om att den senare lånar in Maxwell under säsongen.

– En förlängd utlåning av Maxwell har varit prioriterad i mitt arbete sedan det stod klart att Cuaiba valde att inte förlänga sin låneperiod. Det här blir en bra lösning för både spelaren och även ger det oss ett utrymme ekonomiskt som vi behöver. Maxwell kommer till en stor och etablerad klubb, han får bra förutsättningar och vi önskar honom lycka till, säger sportchefen Jörgen Petersson till Kalmar FF:s hemsida.

Läs mer