unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Stopp för juniorlån till Hockeyettan

Det är coronapaus i juniorserierna fram till nästa år. Samtidigt spelas Hockeyettan. Det har skapat en ström av utlåningar från J20 Nationell till klubbar i Hockeyettan.

Nu avslöjar Mikael Mjörnberg att samtliga klubbar fått ett mejl om att övergångar, utlåningar och dispenser stoppas under ett par dagar. Hockeyettan vill analysera vad de många lånen betyder för till exempel samarbetet med Folkhälsomyndigheten.

”Bakgrunden är att de serier som är nedstängda är stängda utifrån ett smittskyddsperspektiv och att då flytta spelare mellan lag och grupper kan få konsekvenser både gällande smittspridning och vilka beslut myndigheterna kan tänkas ta framåt”, skriver förbundet i mailet till klubbarna enligt Mjörnberg

På tisdag har elitkommittén ett nytt möte. Då väntas tydligare besked om framtiden.