unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

TV: Spektakulära målet ställer förre KFF-målvakten

Albanien hade nyss utökat. Då ville Kazakstan annat som drog till med ett långskott från halva plan. I målet? Förre Kalmar FF-målvakten Etrit Berisha.
Foto: Skärmdump/Wikimedia Commons

Albaniens Ardian Ismajli hade nyss tryckt in 2–0-målet efter 23 minuters speltid i matchen mellan Albanien och Kazakstan i Nations League. Direkt på avsparken efter målet, ställdes den förre Kalmar FF-målvakten Etrit Berisha med ett långskott från Aybol Abiken. En händelse som Fotbollskanalen var först med att rapportera som svensk media.

Söndagskvällens match slutade med en 3–1-seger till hemmalaget Albanien, vilket innebar att landslaget fortsatt parkerar på en andraplats i sin grupp i C-divisionen.

Etrit Berisha tillhörde Kalmar FF mellan åren 2008 och 2013. I dag tillhör han italienska SPAL i andraligan, men har dessförinnan även spelat i Lazio och Atalanta.