GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Extra pengar och nu öppet hus – kommunen fortsätter locka personal till omsorgen

Publicerad 9 juni 2022
Foto: Mostphotos

Omsorgen i Torsås kommun kommer att hålla öppet hus i kommunhusets reception för att informera om vård- och omsorgsyrket. Två områdeschefer och två undersköterskor kommer att finnas på plats för att svara på besökarnas frågor och funderingar.

Öppet hus hålls:

• Torsdagen 9 juni kl. 17.00-19.00

• Tisdagen 14 juni kl. 17.00-19.00

Torsås kommun har redan i våras beslutat om att premiera alla vikarier inom särskilt boende, hemtjänst, LSS och personlig assistans med en extra påse pengar. De som arbetar hela semesterperioden, vilket är åtta veckor, kommer att få en extra premie på 4000 kronor.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.