GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya mästare har korats i Djursvik

2021 års Djursviks-mästerskap i boule har genomförts.
Publicerad 3 augusti 2021
Årets Djursviks-mästare i boule heter Lars-Erik Karlsson och Ingbert Pedresén, och förärades med medalj- pokal och diplom.
Årets Djursviks-mästare i boule heter Lars-Erik Karlsson och Ingbert Pedresén, och förärades med medalj- pokal och diplom.
Foto: Privat

Åtta av klubbens lag var taggade och ville vara med och tävla om den eftertraktade titeln ”Djursviks-mästare 2021”.

– Vet inte om det går att jämföra med ett OS-guld, men i Djursviks bouleklubb smäller det högre än något annat, konstaterar Sture Bondesson.

Tävlingen genomfördes i spelformen monrad, och det spelades fem omgångar varefter vinnande lag var utsett. Efter tävlingen samlades föreningens medlemmar med respektive till en liten stunds trevlig samvaro med mat och dryck.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.