GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nytt svenskt rekord för Gullabo-tjej – dominerade tävlingen

Publicerad 11 april 2022
Amanda Carlsson från Gullabo Skytteförening. Foto: Privat
Amanda Carlsson från Gullabo Skytteförening. Foto: Privat

Helgen den 9-10 april avgjordes luftgevärs-SM i Vindeln. Amanda Carlsson från Gullabo Skytteförening i Torsås kommun dominerade stort i seniorklassen. Där sköt hon 630,1 poäng i grund skjutningen vilket är nytt svenskt rekord. Hon vann även finalskjutningen stort och även det på ett nytt svenskt finalrekord. Totalt tog Amanda Carlsson hem fem stycken SM-medaljer individuellt och i lag.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.