GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Revyarna i Torsås flyttar fram sin show

Styrelsen för Revyarna i Torsås har tagit beslut att flytta fram sin revy som skulle haft premiär i januari 2022.
Publicerad 9 december 2021
Revyarna i Torsås pressfoto
Revyarna i Torsås pressfoto

”Vi hörsammar Folkhälsomyndighetens nya nationella smittskyddsåtgärder och vill ta ett samhällsansvar genom att visa särskild hänsyn under rådande pandemi.”, skriver styrelsen för Revyarna i Torsås i ett pressmeddelande.

Styrelsen har på grund av läget tagit ett beslut om att ställa in alla 12 föreställningar av revyn ” - Helt Galet!” som var planerade att spelas den 22 januari till 19 februari 2022. Alla som har gjort bokningar och förköp till dessa föreställningar ska få sina biljetter återbetalda.

Revyn flyttas nu fram tills omständigheterna gör det möjligt.

”Vi väntar tålmodigt tills vi får möta vår publik igen!”, hälsar de.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.