unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Livsstilarrow-down
  2. Kultur & Nöjearrow-down
  3. Familjarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
Team Rynkeby skänker 37,7 miljoner till sjuka barn

Nyheter

Team Rynkeby skänker 37,7 miljoner till sjuka barn

I helgen kunde Team Rynkeby Fonden lämna över resultatet av de senaste årets insamlingsarbete till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. 37,7 miljoner kronor skänktes till de två organisationerna!

Här är anläggningarna där det är fritt fram att träna gratis

Kalmar

Här är anläggningarna där det är fritt fram att träna gratis

Runt om i Kalmar finns flera anläggningar där folk har möjlighet att utöva spontanidrott, men det är långt ifrån alla som känner till vilka möjligheter som faktiskt finns.

Kalmar

PT-Robin: Så producerar du fyra lyckohormoner

Visste du att din lycka till viss del styrs av hormoner? Det är en lika fascinerande som skrämmande tanke att olika ämnen i kroppen påverkar ditt sinnestillstånd. Idag tänkte jag berätta om fyra av dessa så kallade "lyckoämnen". Men framför allt vill jag dela med mig av tips kring hur du blir bättre på att producera dessa hormoner.

Feature

PT-Robin: “Ett steg bakåt kan ge två steg framåt”

PT-Robin: Jag är inte typen som har ett motto men om jag var tvungen att välja ett skulle det vara något i stil med: “Ett steg bakåt kan ge två steg framåt”.

PT-Robin

Robin Strelitz: PT-Robin tipsar om sina vardagsknep

I dag tänkte jag skriva om fyra matvaror som jag alltid har hemma. Det är små “hacks” som har hjälpt mig att vara mer hälsosam över åren.

Ella, 15, tävlar i SUP-paddling – vann junior-SM i somras

Kalmar i rörelse

Ella, 15, tävlar i SUP-paddling – vann junior-SM i somras

Kalmartjejen Ella Olofsson har spelat basket och simmat i yngre ålder, men sedan två år tillbaka är det SUP – Stand up paddle som gäller och i början av sommaren tog hon två SM-guld i juniorklassen.

Kalmarposten-TV

Hitta drömjobbet

Krönikörer

Hitta företag och tjänster